Furnizorul tau de caldura

Site dedicat obtinerii de informatii pentru centrale termice, montaj centrale termice Bucuresti, montaj centrale termice Pitesti,
centrale de apartament Bucuresti, centrale de apartament Pitesti

Beneficiaza de reducere de 6000 RON la sistemele de incalzire furnizate de Instal Construct prin programul Casa Verde
Instal construct te invata cum sa te debransezi de la reteaua comuna de termoficare

Magazin on-line

Mentenanta

Descrierea serviciului de mentenanta

Preocuparea permanenta pentru dezvoltarea serviciilor pe care le oferim in domeniul instalatiilor pentru constructii, a dus la infiintarea departamentului de mentenanţă.

Oferim serviciul de mentenanţă a instalatiilor pentru constructii: instalatii sanitare, instalatii de incalzie, instalatii de ventilare si climatizare, instalatii de stingere incendiu. Proprietarii cladirilor care doresc sa-si externalizeze serviciul de intretinere pentru instalatii pot contracta serviciul de mentenanţă.

Top

Scopul serviciului de mentenanta

serviciu mentenanta Serviciul de mentenanţă are ca scop functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la scaderea disfunctionalitatilor.

Top

Tipuri de mentenanta

Mentenanţa preventiva are un plan de actiuni urmarind prevenirea avariilor echipamentelor, proiectat sa asigure si sa mentina buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor.
Mentenanţa preventiva presupune controale periodice, revizii la intervale stabilite de normative sau producatori, schimburi de materiale consumabile, lubrifiere.

Mentenanţa predictiva contribuie la determinarea precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta are ca efect importante reduceri ale costurilor, deoarece se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor, se face in urma rapoartelor unui soft specializat.

Mentenanţa corectiva se impune pentru remedierea imediata a unei defectiuni, aparuta accidental. Principalele activitati constau in repararea, sau inlocuirea pieselor defecte.

Departamentul mentenanţă cuprinde:

- Echipe de interventie care asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, sprijina operatorii de echipamente (fochisti, supraveghetori, paza) pentru diverse situatii neprevazute privind echipamentele, instalatiile etc., executa lucrari de reparatii curente si capitale;

- Echipe de revizori care verifica, masoara parametrii, regleaza instalatiile si echipamentele, determina si monitorizeaza consumurile utilitatilor ( apa, gaze naturale, energie electrica);

- Dispecerat cu personal cu abilitati comunicationale avansate si o buna cunoastere a clientilor;
dispune de soft specializat pentru urmarirea programelor de mentenanţă pentru fiecare client, pentru fiecare obiectiv; orice eveniment este inregistrat si verificat in detaliu iar masurile sunt initiate operativ si sigur, fiind sprijinite pana la rezolvarea efectiva a problemelor.

Dispeceratul asigura remedierea in timp optim a oricaror defecte aparute, permanenta monitorizare a echipelor de interventie si revizie, coordonarea actiunilor care sa permita interventiile rapide in cladire, primirea tuturor cererilor in ceea ce priveste solicitarile de interventii sau reparatii. Toate informatiile sunt colectate la dispecerat, care are un numar unic de telefon si o persoana de contact dedicata.

Top

Avantajele utilizarii serviciului de mentenanta

  • Reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor.
  • Reducerea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin reglarea instalatiilor si eliminarea pierderilor.
  • Program de mentenanta definit pentru fiecare tip de instalatie.
  • Rapoarte periodice (cu posibilitate de vizualizare online).
  • Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de intretinere, fara disconfortul creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in instalatii.
  • Utilizarea performantelor cladirii (siguranta, confort, eficienta consumurilor) la parametrii proiectati prin monitorizare, verificari, masuratori, reglarea instalatiilor si echipamentelor.
  • Managementul mentenantei prin utilizare de soft specializat in calculul parametrilor functionali optimi pentru volumul cladirii, anotimp si numar de ocupanti ai cladirii.
  • Intretinerea si monitorizarea instalatiilor in constructii in conformitate cu legile si reglementarile romane si ale Uniunii Europene.
  • Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat.
  • Garantarea prin polita de asigurare de raspundere civila si profesionala a serviciilor prestate.

Pentru o prezentare detaliată a serviciilor noastre sau o cerere de ofertă, CONTACT SERVICIU MENTENANTA.

Top

Continua